Toimitusehdot

Suomen Valaisintarvikkeesta voivat tilata sekä yksityishenkilöt että yritysasiakkaat. Asiakkaan pitää rekisteröityä voidakseen tehdä tilauksen, yritysasiakkaille rekisteröimisen jälkeen nettohinnat.

A. Maksutavat

Yksityisasiakkaat:

Verkkomaksu tilauksen yhteydessä.

Yritysasiakkaat:

Laskutusmahdollisuus, jossa rahtikulut laskutetaan todellisen painon mukaan, jolloin toimituskustannukset ovat alhaisimmat. Laskun maksuaika on 14 vrk. Huomaa tarkistaa laskutusosoite valitessasi maksutapaa.

B. Tilausvahvistus

Emme lähetä automaattisesti tilausvahvistusta. Jos haluat tilausvahvistuksen, ilmoita siitä kommenttikentässä valitessasi maksutapaa. Suomen Valaisintarvike Ky:llä on oikeus muuttaa maksutapaa.

C. Toimitustavat ja toimituskulut

 1. PostNord / MyPack
  Käytämme ensisijaisesti PostNord tai MyPack -kuljetuspalvelua sen nopeuden vuoksi: tilauksesi on usein perillä jo seuraavana arkipäivänä.

  Yksityisasiakkaat: nettikauppa laskee toimituskulut tilattujen tuotteiden painon mukaan

  Yritysasiakkaat: rahtikulut laskutetaan todellisten rahtikulujen mukaisina

 2.  Nouto
  Halutessasi voit noutaa tilauksesi Kaarinan toimipisteestämme. Imoitamme tilauksen valmistumisesta puhelimitse tai sähköpostitse. Noutamalla tilauksesi itse et maksa toimitus- tai käsittelykuluja.

 3. Toimitusaika
  Toimitusaika on normaalisti 1-3 arkipäivää (maksimissaan 14 arkipäivää) tai sopimuksen mukaan. Jos toimitusaika uhkaa ylittyä, ilmoitamme asiakkaalle.

 4. Peruuttamis- ja palautusoikeus

  Teillä on oikeus peruuttaa tämä sopimus 14 päivän kuluessa syytä ilmoittamatta. Peruuttamisen määräaika päättyy 14 päivän kuluttua siitä, kun viimeinen tavaraerä on vastaanotettu. Peruuttamisen määräajan noudattamiseksi riittää, että lähetätte ilmoituksenne peruuttamisoikeuden käytöstä ennen peruuttamisajan päättymistä.

  Peruuttamisoikeuden käyttämiseksi teidän on ilmoitettava meille päätöksestänne peruuttaa sopimus yksiselitteisellä tavalla (esimerkiksi kirjeellä postitse tai sähköpostilla).

 

Peruuttamisen vaikutukset

Jos peruutatte tämän sopimuksen, palautamme teille kaikki teiltä saamamme suoritukset, viivytyksettä ja joka tapauksessa viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen saatuamme. Suoritamme palautuksen sillä maksutavalla, jota olette käyttänyt alkuperäisessä liiketoimessa, ellette ole nimenomaisesti suostunut muuhun, ja joka tapauksessa siten, että teille ei aiheudu suoritusten palauttamisesta kustannuksia.

Teidän on lähetettävä tavarat takaisin viivytyksettä ja viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen tekemisestä. Määräaikaa on noudatettu, jos lähetätte tavarat takaisin ennen kyseisen 14 päivän määräajan päättymistä. Teidän on vastattava tavaroiden palauttamisesta johtuvista välittömistä kustannuksista. Olette vastuussa vain sellaisesta tavaroiden arvon alentumisesta, joka on seuraus- ta muusta kuin tavaroiden luonteen, ominaisuuksien ja toimivuuden toteamiseksi tarvittavasta käsittelystä.

Kaikissa tapauksissa ole yhteydessä meihin
puhelimitse 010 5485 100 tai
sähköpostitse info(at)valaisintarvike [ piste ] com

Hae tuotteita