Käyttöehdot

Yleistä

Näitä verkkopalveluiden käyttöehtoja sovelletaan Suomen Valaisintarvike Ky:n (jäljempänä Suomen Valaisintarvike) tuottamiin ja ylläpitämiin verkkopalveluihin.

Näitä ehtoja sovelletaan kaikkiin Suomen Valaisintarvikkeen ylläpitämiin palveluihin ja niiden kautta tarjolla olevan sisällön ja aineistojen käyttämiseen, jollei jonkin palvelun osalta ole erikseen toisin ilmoitettu tai sovittu. Tämän verkkokatalogin sisällön kaikki oideut kuuluvat Suomen Valaisintarvikkeelle ja se voi tehdä muutoksia milloin tahansa.

Palvelua käyttävän (jäljempänä käyttäjä) on hyväksyttävä nämä käyttöehdot itseään sitoviksi voidakseen käyttää palvelua edellyttipä palvelun käyttö rekisteröitymistä tai ei. Luettelon tarjoajalla on oikeus muuttaa yksipuolisesti tämän käyttäjäsopimuksen ehtoja ilmoittamalla asiasta sähköpostilla, kirjallisesti tai tämän sivun välityksellä asiakkaalle. Asiakas hyväksyy muutokset palvelua käyttäessään.

 

Rekisteröinti

Asiakas voi rekisteröityä sivuilta löytyvän kaavakkeen avulla. Suomen Valaisintarvikeella on oikeus myötää tai evätä asiakkaan rekisteröinti.

Rekisteröityä voi ainoastaan yritykset ja toiminimet.

Rekisteröinti on maksutonta.

 

Asiakkaan vastuut ja velvollisuudet

Asiakas vastaa kaikesta käyttäjätunnuksellaan ja salasanallaan tapahtuvasta käytöstä, ja siitä, että käyttö noudattaa tämän sopimuksen ehtoja.

Asiakas ei saa luovuuttaa käyttäjätunnustaan eikä salasanaansa kenellekään.

Asiakas sitoutuu käyttämään verkkokatalogia vain lain ja hyvän tavan mukaisiin tarkoituksiin. Asiakas sitoutuu olemaan lähettämättä tai välittämättä verkkokatalogin materiaalia, joka on lain ja hyvän tavan vastaista, yllyttää tällaiseen toimintaan tai edistää sitä.

Hae tuotteita