Rekisteriseloste | Suomen Valaisintarvike Ky
Rekisteröityminen

Tilauksen tekeminen edellyttää rekisteröitymistä. Ensimmäisen tilauksen yhteydessä kuluttajan tulee:

A) rekisteröityä kuluttajana Suomen Valaisintarvike Ky:n asiakasrekisteriin ilmoittamalla nimensä sekä muut pakolliset tiedot.
B) Antaa suostumuksensa, että Suomen Valaisintarvike Ky rekisteröi henkilötiedot asiakasrekisteriinsä.

Yksityisyys ja tietosuoja
Suomen Valaisintarvike Ky:n asiakastiedot ovat luottamuksellisia. Suomen Valaisintarvike Ky sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja muille kuin yrityskonsernin sisäisille yhteistyökumppaneille. Kuluttajan tulee noudattaa tarkaavaisuutta ja huolellisuutta verkkokauppaa käyttäessään.

Suomen Valaisintarvike Ky ei pyydä eikä tallenna kuluttajasta
a) syntymäaikaa tai henkilötunnusta
b) pankkiyhteystietoja
c) luottokorttitietoja

Henkilötietolain (523/1999) 10§:n mukainen rekisteriseloste.

Rekisterinpitäjä
Suomen Valaisintarvike Ky (y-tunnus: 0520744-9)
Asianajajankatu 1
20780 Kaarina
Puh. 010 5485 100

Rekisterin Nimi
Suomen Valaisintarvike Ky:n asiakasrekisteri

Rekisterin pitämisen peruste
Henkilö/yritys on rekisteröitynyt Suomen Valaisintarvike Ky:n asiakkaaksi tai tilannut Suomen Valaisintarvike Ky:n verkkokatalogista tuotteita.

Rekisterin käyttötarkoitus
Rekisterin käyttötarkoitus on Suomen Valaisintarvike Ky asiakasrekisterin ylläpitäminen sekä asiakkaiden tilausten arkistointi ja käsittely. Rekisteriä käytetään myös kadonneiden pakettien seurantaan. Tietoja voidaan käyttää Suomen Valaisintarvike Ky:n toiminnan kehittämiseen liittyen ja tilastollisiin tarkoituksiin. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa. Rekisterin tietoja voidaan käyttää Suomen Valaisintarvike Ky:n omissa rekistereissä mainonnan kohdistamiseen luovuttamatta henkilötietoja ulkopuolisille tahoille. Suomen Valaisintarvike Ky:llä on oikeus julkaista asiakasrekisterin sisältämät tiedot sähköisenä tai kirjallisena luettelona, ellei asiakas sitä erityisesti kiellä. Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojen julkaiseminen ilmoittamalla siitä Suomen Valaisintarvike Ky:n asiakaspalveluun, sähköpostitse info@valaisintarvike.com tai puhelimitse (Puh. 010 5485 100).

Rekisterin Sisältämät Tiedot
Henkilörekisteri sisältää seuraavia tietoja:
Henkilön etu- ja sukunimi
Sähköpostiosoite
Henkilön edustama yritys (ei pakollinen)
Postiosoite
Puhelinnumero
Fax-numero (ei pakollinen)
Tiedot käsitellyistä tilauksista

Tietojen Luovutus
Tietoja ei luovuteta Suomen Valaisintarvike Ky:n ulkopuolelle.
Rekisteröityneen henkilötiedot hävitetään käyttäjän pyynnöstä.

Rekisterin suojaus
Rekisteriä ei luovuteta sivullisille. Rekisterin käyttöoikeus (luku ja kirjoitus) on ainoastaan Suomen Valaisintarvike Ky:n tietyillä työntekijöillä. Rekisteri on suojattu väärinkäytöksiltä teknisin ratkaisuin.